sygdom og andre ting

Bente Bruun Blog

Det går ikke så godt med mig og min weblog. I fire måneder har jeg haft travlt med at overleve min kræftsygdom, og foreløbig er der kun tale om en delvis overlevelse!
Denne sygdom vender op og ned på meget i tilværelsen, og jeg har måttet melde afbud til næsten alt, selskabelighed, møder, forretningsrejse til Jylland, generalforsamlinger og mine hyggelige stavgangsture om torsdagen.
En masse er sket i de sidste måneder, som jeg har haft lyst til at skrive om, men det kniber med kræfterne.

F. eks. er det amerikanske præsidentvalg mægtig spændende. Det kunne idag godt se ud til, at de får den første \"sorte\" præsident derovre. Vi håber det.

Ny Alliances skæbne har været mærkelig at følge. Folk har forladt partiet nærmest som rotter, der forlader en synkende skude.
Og så er der SF´s leder, som vi plejede at kalde Villy Søvnig, fordi han altid så træt og bedrøvet ud. Det gør han ikke længere. Han har fået glimt i øjet, og vendte for nogen tid siden tilbage fra \"luksusvinterferie\",stod der at læse, og han var solbrændt og velklædt, og SF er nu lige så stort som Dansk Folkeparti.
Villy vil ikke længere finde sig i mere ballade fra fundamentalistiske islamister. Han vil ikke nøjes med at udvise dem - han vil sende dem \"ad helvede til\". Hvad er der sket med manden ? Han er endnu skrappere end Pia Kjærsgaard, og hans nye stil giver ham kæmpetilslutning. En dag overhaler SF vel Socialdemokraterne, der har en leder, der også går i dyrt tøj og er pæn at se på og taler flydende og fejlfrit.
Bortset fra disse udmærkede kendetegn er hun tilsyneladende komplet indholdsløs.

Op- og nedture i Folketinget - politikere blev løsgængere eller skiftede til et andet parti, som ingen har valgt dem til. ....

Jeg vil skrive om noget helt andet: Det danske sprog, der hele tiden fornyer sig og nu er blevet forsynet med et nyt tåbeligt udtryk, der pludselig er dukket op overalt, i TV, aviser og mellem folk indbyrdes. Udtrykket :\"Et eller andet sted ..\" anvendes helt meningsløst, f. eks. \"Et eller andet sted ærgrer vi os over, at vi ikke fik købt den computer\". Det hørte jeg forleden dag i en forretning.
En politiker udtalte i TV: \"Et eller andet sted kan vi ikke lælngere tolerere alle disse skole- og containerbrande\".

Magen til sludder.
P.s. Tak, til de brugere, som endnu hænger på min log. Jeg er rørt over det.
Når jeg bliver rask igen, vil jeg rigtig se at komme igang med skriveriet !
Bente Bruun, Bays Have 60, Asnæs

Bente Bruun, 26/2-2008


Der er ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.
Nyeste artikler

Hunde, katte og kinesere
Om rygestop
biskop Lindhardt og helvede
Forår
sygdom og andre ting


Mest læste

Hunde, katte og kinesere
28. februar 2007
14. marts 2007
14. februar 2007
biskop Lindhardt og helvede


Seneste kommentarer

Gæst Bente Bruun Asnæs